Varaa kalastusseikkailusi laadukkaista kalastusretkistämme tai räätälöidään juuri näköisesi kalastusretki toiveidesi mukaan. Voimme tarjota matkoja myös isoille ryhmille n. 20:n henkilöön saakka. Kalastusretket ovat tarjolla ympäri vuoden. Kalastusmuoto vain vaihtuu. Halutessanne järjestämme myös ruokailut ja majoituksen.

Tervehdys kaikki opastetuista kalastusetkistä kiinnostuneet!! Kun tämä koronarajoitus tästä rupeaa hellittämään niin laitetaampa kalastusretket tarjolle. 1.6.2020 alkaen voin viedä 1-2hlö kerrallaan heittokalastamaan ahvenia, kuhia ja haukia. Järviä, joissa kalastetaan ovat Maaninkajärvi, Etelä-, ja Pohjois-Kallavesi, Juurusvesi sekä Suvasvesi. Kalastus tapahtuu turvallisesta moottoroidusta avoveneestä. Laita yllesi säänmukainen vaatetus ja varaudu säänmuutoksiin lisävaattein. Aurinkolasit ja päähine pitää olla aina vesillä mukana.

Varattavissa on kesäkuulle kahdeksan (8) kalastusretkeä. Neljän tunnin retket sopivat hyvin esimerkiksi ilta-aikaan, jolloin voi nauttia muutaman tunnin ilta-auringosta. Päivämäärät ovat seuraavat:
1.6.
2.6.
6.6.
15.6.
16.6.
28.6. iltaretki klo 19.00-23.00. Paikkana Juurusvesi.
29.6.
30.6.

1.6. ja 2.6. retkille varauksen voi tehdä viimeistään kaksi päivää ennen retkeä ja muihin viimeistään viikko ennen retkeä. Kellonajat ja lähtösatama sovitaan varausta tehdessä. Maksuehdot näet ilmoituksen lopusta.

Paketteja on neljä eri hintaista.

Privaattiretki yhdelle on hinnaltaan 250 €/4 tuntia, sis. alv. ja kalastusvälineet, paukkuliivit, vakuutus ja polttoaineet. Mahdolliset saaliskalat saat halutessasi mukaan.

Paketti 2 on kahdelle henkilölle hintaan 130€/hlö.

Paketti 3 on Kahdeksan tunnin privaattiretki hintaan 470€. Sisältö muutoin sama kuin 4:n tunnin retkissä, mutta välillä rantaudumme n. tunniksi nauttimaan eväistä saarilaavuilla/tulipaikoilla.

Paketti 4 on Kahdeksan tunnin kalastusretki kahdelle hintaan 540€.

Kalastonhoitomaksu on henkilökohtainen ja pakollinen 18-64-vuotiailla. Sen voi maksaa osoitteessa www.eraluvat.fi/kalastonhoitomaksu. Retkieväät voi tilata erikseen hintaan 12€/hlö. Tai lounaspaketti 39€/hlö.

Maksu suoritetaan paikanpäällä käteisellä tai korttimaksuna SumUp- päätelaitteeseen.
Mikäli retki peruuntuu saman päivän aikana, veloitan retken hinnasta 70%. Edellisenä päivänä peruutetusta retkestä veloitan 50%.

Varauksen voi tehdä soittamalla tai WhatsApp:lla numeroon +358443451427, sähköpostilla rami@whf-adventures.fi tai yhteydenottolomakkeella.